E van Baaren installatietechniek bv
Peppelkade 34 A
3992 AK Houten
T 030 - 2445614
info@evanbaareninstallatietechniek.nl

BTW nr: NL 820485809B01

 

Volg ons!

  

E van Baaren installatietechniek bv
Peppelkade 34 A
3992 AK Houten
T 030 - 2445614
info@evanbaareninstallatietechniek.nl

BTW nr: NL 820485809B01

 

Volg ons!

  

CV-installaties

 

Het onderhouden van een  cv ketel is een van de belangrijkste garanties voor het langere behoud van de cv ketel. Wanneer de cv ketel om de zoveel tijd kan worden nagekeken kunnen verborgen gebreken namelijk eerder worden doorzien en bent u er zeker van dat hier in de toekomst geen last meer van zal worden ondervonden.

 

Bij het kopen van een onderhoudscontract kunt u ervoor zorgen dat er eenmaal in de zoveel tijd een monteur langskomt die de cv ketels eens nakijkt. Het aankopen van onderhoudscontract zal er in de praktijk voor zorgen dat u minder te maken heeft met gebreken binnen de installatie. De kans op falen is daardoor veel kleiner waardoor u op de lange duur geld bespaard en langer met de installatie voort kunt. Het afsluiten van een onderhoudscontract bij de cv ketel kunt u bij aankoop van een cv ketel al doen. Het onderhoud van de cv ketel moet in optimale toestand ongeveer 1 of 2 keer per jaar plaatsvinden. Zo kan het totale systeem het best in een keer doorgemeten worden bent u er zeker van dat de werking van de apparatuur optimaal is.

 

Naast het onderhoud dat de monteur zal toepassen is er gelukkig ook een heleboel onderhoud zelf te doen. Zo kunt u gemakkelijk het systeem voorzien van extra water, de boel ontluchten of andere kleine gemakkelijke klusjes uitvoeren.            
Wanneer u belt met het bedrijf zullen zij u precies uitleggen wat u precies moet doen. Naast het zelf opknappen van bepaalde problemen is het soms echter ook verstandig om zo nu en dan een monteur even te laten kijken. Het scherpe oog van een monteur kan namelijk preventief problemen voorkomen.